Home / Speciale producten / Medicoat

Medicoat 

ESD Medicoat de beste oplossing voor geleidende vloeren in ziekenhuizen.

Vloeren in medische ruimtes moeten verschillende uitdagingen aankunnen. De vloer moet onder andere resistent zijn tegen slijtage en chemicaliën. Het komt vaak voor dat vloeren voor meerdere uren niet kunnen worden gereinigd, hierdoor kunnen agressieve chemicaliën doordringen in de vloer. Hierbij moet de vloer geleidend zijn, voor het technisch apparatuur wat in de ruimte staat.

Tegenwoordig worden vaak geleidende coatings aangebracht in deze ruimten, maar door slijtage en vuil moeten ze erg snel vervangen worden. De oude coating moet worden verwijderd en hierna wordt een nieuwe aangebracht. Dit is zowel niet ecologisch en kost efficiënt.

Om dit te vermijden is er het Dr. Schutz Medicoat systeem ontwikkeld. Dit is een permanent coating systeem voor de lange termijn oplossing voor ziekenhuizen wereldwijd.

ESD Medicoat de beste oplossing voor geleidende vloeren in de gezondheidssector.

 

Snel en eenvoudig vloeren aflakken

ESD Medicoat wordt aangebracht als een eenlaags lak systeem, na het strippen van de bestaande vloer. Krassen worden gevuld en volledige geleidbaarheid is hersteld. Hierbij is de vloer nu voor een lange termijn beschermd tegen agressieve chemicaliën en slijtage.

Het herhaaldelijk strippen en opnieuw aanbrengen van een coating is niet langer nodig.

Medicoat bestellen Downloads

Neem contact op met een expert 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Een van onze experts staan je graag te woord. 

Contact