Home / Speciale producten / Floor Remake

Floor Remake

Met Floor Remake kunnen vloeren effectief worden gerenoveerd en worden er kosten bespaart. Floor Remake is geschikt voor vrijwel iedere toepassing. Neem bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, kantoren en verzorgingstehuizen. 

Floor Remake is geschikt voor bijna alle ondergronden. Linoleum, PVC, Rubber, Epoxy, PU, Steen en zelfs Parket. Er is geen simpelere manier om een vloer te renoveren.

Ook is het renoveren van de vloer een ecologisch verantwoorde keuze. Je bespaart water en energie, de uitstoot van C02 is 98% minder dan bij het plaatsen van een nieuwe vloer.

Floor Remake werkt in 3 stappen. Eerst moet de vloer intensief worden gereinigd en gestript, vervolgens wordt er een laag PU Color aangebracht, als laatst wordt er een PU lak aangebracht.

De designmogelijkheden zijn eindeloos. Iedere mogelijke kleur kan worden gekozen, en zelfs dessins of prints kunnen worden aangebracht. Met dit systeem wordt een oude vloer een nieuw lezen ingeblazen, dat optimale bescherming biedt tegen slijtage. Dit alles in een zeer kort tijdsbestek, zonder dat de oude vloer hoeft te worden gesloopt.

Heeft je vloer zijn beste dagen gehad en is deze aan vervanging toe?
Dan is Floor Remake van Dr. Schutz de oplossing voor jou.

Bespaar 98% C02 uitstoot

Het vervangen van een vloerbedekking zorgt voor een hoge CO2-uitstoot. Zowel het afvoeren van de oude vloer als de toelevering keten, productie en transport van de nieuwe vloer zijn een langdurig proces dat hoge emissies met zich meebrengt. Als een oude vloer wordt gerenoveerd en een tweede leven krijgt, vervalt zowel het afvoeren van de oude vloer als het plaatsen van een nieuwe vloer. Vergeleken met vervanging bespaart Floor remake renovatie ruim 98% aan CO2-uitstoot.

Floor Remake bestellen Downloads

Neem contact op met een expert 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Een van onze experts staan je graag te woord. 

Contact